Creatoarea de moda Flora Nastase, cunoscuta ca specialista in haine de blana, are in dotare un catel de care este foarte mindra. Designerul cu aere de star international isi duce ciinele la coafor. Aici, alaturi de prietena ei, Anna Lesko, se intrece in istericale daca "stilistele" nu aranjeaza cum trebuie podoaba capilara a patrupedelor.

Cele doua dive fac scandal, la propriu, daca "odoarele" lor nu sint tratate cum trebuie si nu arata competitiv dupa cele doua ore petrecute la salonul de infrumusetare. Desi se pretinde o mare creatoare de moda, Flora Nastase nu exceleaza deloc la capitolul stil vestimentar: haine strimte, lucioase, kitschioase, destul de nepotrivite cu cei 50 de anisori ai sai. Creatoarea apare peste tot cu catelul ei, de parca bietul animal ar fi un accesoriu de importanta vitala in vestimentatia sa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.