Noul manager al fetelor de la Bambi este Amira, o fosta dansatoare care detine si un magazin de haine. Bineinteles, Raluca si Denisa au si devenit imaginea acelui magazin si poarta haine de scena exclusiv de acolo. Desi acum trei luni cantaretele au scos pe piata un album, in prezent ele nu au nici un videoclip pe posturile muzicale.

Asta deoarece au lansat trei videoclipuri inainte de aparitia pe piata a albumului. Dar fetele au si noutati muzicale: acum lucreaza impreuna cu Dan Popiag, de la formatia Unu, la o piesa noua, la care vor filma si un videoclip, cel mai probabil cu regizorul Tudor Gramescu. Raluca, jumatatea blonda a trupei, a spus ca au si foarte multe concerte, atat in tara, cat si in strainatate. Spre exemplu, saptamana trecuta au concertat in Italia, la deschiderea unui nou club. Potrivit spuselor sale, au fost foarte bine primite acolo, dar ea insasi a recunoscut ca cele mai apreciate melodii au fost cele etno.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.