SUCITI. Barbatii moderni nu doresc femei cu silicoane, contrar celor crezute pana acum, arata concluziile unui sondaj realizat de o prestigioasa revista din Marea Britanie, informeaza sky.com, citat de Mediafax.

Studiul a scos la iveala faptul ca 85% din barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani urasc chirurgia estetica. Sondajul, la care au participat 1.600 de barbati, indica faptul ca 15 dintre acestia nici macar nu remarca faptul ca femeile si-au facut operatii estetice. Un purtator de cuvant al revistei "More", care a realizat acest sondaj, a declarat: "Femeile ar face mai bine sa cheltuiasca banii pe rochii si pantofi noi decat pe sani falsi".

Barbatii nu-si doresc ca iubitele lor sa arate ca Jordan, un top-model britanic celebru pentru bustul sau hiperdimensionat: "Se uita la decolteuri false, dar nu ar accepta astfel de femei pentru sex sau pentru o relatie". In ceea ce priveste celebritatile feminine de care se simt atrasi, majoritatea au optat pentru vedete slabe: 51% din respondenti au ales-o pe cantareata Cheryl Tweedy, 24% viseaza la actrita Scarlett Johansson, iar 10% au indicat-o pe Kate Moss. Doar 9% din participantii la acest sondaj au declarat ca le place Jordan. Sondajul a mai scos la iveala faptul ca majoritatea barbatilor recunosc ca se uita la materiale pornografice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.