SUCCES. Oana Zavoranu a reusit recordul de a-i indeparta pe toti cei din familia lui Pepe, in urma conflictului avut cu tatal cantaretului care, la randul lui, nu s-a ferit nici un moment sa-i spuna ca nu o agreeaza.

Si totusi, un membru al familiei lui Pepe a rezistat temperamentului brunetei si a ramas de partea ei.
Este vorba despre unul dintre fratii mai mari ai latino-loverului, care a devenit de ceva timp membru al anturajului celor doua vedete.

Zilele trecute, cei trei au fost surprinsi de catre paparazzii "Averea" la o cafenea in Piata Romana. Apropierea dintre Oana si viitorul ei cumnat se poate vedea chiar din gesturile lor. Cei doi s-au sarutat pe obraz de "La revedere!", pastrand pe chip o expresie destinsa si joviala, ca si cand ar fi fost vechi amici.

Este evident, deci, ca fratele mai mare a trecut peste toate neplacerile care au avut loc intre tatal lui si iubita lui Pepe si, desi nimeni din familia cantaretului nu o agreeaza pe Querida, el a ales sa ramana de partea cunoscutului cuplu. Pesemne ca tot el va fi singurul reprezentant din partea familiei la apropiata nunta a celor doua vedete, despre care circulau zvonuri ca ar fi fost amanata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.