Dupa ce am prezentat o parte dintre politicienele care nu detin deloc arta de a se imbraca, continuam lista doamnelor neinspirat imbracate. Am cerut, si de aceasta data, parerea incisivului comentator de moda, Ovidiu Buta. "Daciana Sirbu - este o aparitie stearsa. Nu a excelat niciodata in materie de stil vestimentar. Insa, nici nu a gafat vizibil, ca sa ma deranjeze pe mine sau pe altcineva. Adepta deux-pieces-urilor din care iese foarte rar, Daciana este o femeie care nu se imbraca destul de elegant. La inceputul carierei, aborda culorile alb si negru, care nu erau in concordanta cu firea ei."

"Leonida Lari - este cea mai neingrijita femeie pe care am cunoscut-o vreodata. Aparitiile ei vestimentare, si nu numai, intrec orice imaginatie in materie de ridicol. Nu mi-am imaginat ca exista asa ceva si ca poate fi abordat un stil vestimentar total inexpresiv, inestetic, penibil."

"Ioana Tariceanu - se simte bine in pielea ei si asta se vede cu ochiul liber. Stie sa treaca cu usurinta de la deux-pieces la o rochie eleganta, de seara. Detine arta de a se imbraca bine. A avut citeva excese vestimentare, dar care nu au deranjat. Se completeaza bine cu sotul ei, din punct de vedere vestimentar."

"Irina Loghin - greu sa vorbesc despre o asemenea persoana! Confunda mereu parlamentul cu scena. Se imbraca mai rau ca in filmele proaste. In politica, mai exact in Parlament, arata ca pe scena, iar pe scena - culmea ironiei! - arata ca in Parlament. Este straina de secretele seductiei feminine si de cum ar trebui sa se imbrace o doamna adevarata. Irina Loghin este o aparitie hilara."

"Ecaterina Andronescu - arata ca o doamna diriginta din alte vremuri. Cind o vezi, te duci cu gindul la imaginea unei pedagoge de pension. Este o aparitie terna, ca multe alte doamne din politica. Nu stie cum sa se puna in evidenta si, mai ales, ce sa poarte ca s-o avantajeze. Punem orice pe noi, ca, oricum, nu conteaza ce gindesc ceilalti. Noi sa ne simtim bine. Poate ca ar trebui ca doamna Andronescu sa renunte la alura ei de vesnica dascalita."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.