Cu siguranta, Tom Cruise s-a simtit foarte onorat cind a aflat ca japonezii i-au dedicat o zi din calendar, respectiv 6 octombrie, care a fost denumita explicit "Ziua lui Tom Cruise". Informatia, oferita de publicatia Variety, a fost deja preluata de marile agentii de presa, care incearca sa descopere motivele pentru care actorului american i s-a acordat o asemenea "distinctie" de catre locuitorii din Tara Soarelui Rasare.

La o privire mai atenta, insa, se poate observa ca Tom Cruise este ac-torul american care a vizitat Japonia de cele mai multe ori, mentinind un contact strins cu fanii din aceasta tara, de care a declarat ca este pur si simplu indragostit. Iar filmul "Ultimul Samurai" a incasat in Japonia circa 117 milioane de dolari. In plus, Tom Cruise a declarat recent ca intentioneaza sa filmeze "Mission Impossible IV" exact (ati ghicit!) in Japonia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.