SATISFACTII. Dan Bittman, prezentatorul emisiunii "Danutz SRL" de pe TVR 1, ocupa locul doi in clasamentul celor mai bune productii aflandu-se intr-o asidua concurenta cu Andreea Marin, Zana Surprizelor.

Cu o asa competitoare, liderul trupei "Holograf" s-a ambitionat precizand ca va face tot posibilul sa ajunga pe locul 1 la audiente.

Cu un temperament vulcanic, Dan Bittman reuseste in orice imprejurare sa bucure lumea din jur. Pentru asta si viata l-a fericit pe el. Aflat la cea de-a 13-a lansare de album, intitulat "Taina", impreuna cu trupa "Holograf", Dan a sarbatorit alaturi de cei prezenti un alt eveniment important din viata sa: cel de-al treilea fiu al sau, Mark Nicolas, a primit ieri "certificatul de inmatriculare" si, dupa cum spune tatal Dan Bittman, "acum este si el om cu acte in regula". Cu o familie atat de numeroasa si zgomotoasa, cantaretul spune ca acasa este singurul loc in care se poate relaxa si unde galagia provocata de copii il linisteste.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.