Vedeta tv poseda un mobil vechi, in contrast cu masina sa luxoasa de 100.000 de euro

Andreea Marin este atat cea mai mediatizata vedeta de televiziune din Romania, cat si cea mai bine platita. Numai statutul de prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize ii aduce divei lunar, in cont, peste 10.000 de euro.

In ultima vreme, de cand este femeie de casa, Zana si-a achizitionat un Mercedes ML in valoare de aproximativ 100.000 de euro si a inceput constructia unei vile. In vitrina de obiecte costisitoare ale Andreei Marin nu se include insa si telefonul mobil. Daca va inchipuiti ca doamna Marin Banica poseda un celular de ultima generatie, care costa sute de euro, va inselati. Vedeta TVR-ului prefera un simplu Nokia 6100 al carui pret nu depaseste 1.500.000 de lei vechi, in magazinele de specialitate. La mana a doua, acest telefon poate fi achizit ionat chiar cu 800-900 de mii de lei. Cunoscand apetitul Andreei pentru lucrurile scumpe, putem decat sa ne gandim ca respectivul aparat are valoare sentimentala pentru aceasta. Altfel, nu ne putem explica ce cauta un obiect atat de ieftin in buzunarul unei soferite de ML.

E sigura de dragostea fiului sau vitreg

Dar sa lasam planul financiar din viata sotiei lui Banica jr. pentru cateva informatii legate si de cel personal.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.