In episodul din seara aceasta a sitcom-ului "Fast Food" (Antena 1) eroii de sex masculin vor fi pusi la grea incercare prin aparitia bombei sexy Laura Andresan. Personajul interpretat de Alin Rosu, vinatorul de fuste Alex, tocmai isi serbeaza ziua de nastere.

Vrind sa-i faca un cadou original, colegii sai, Laura, Andreea, Desiree si David se hotarasc sa-i implineasca un vis mai vechi: acela de a o cunoaste pe diva din revistele pentru barbati. In mod surprinzator, dupa ce si-a etalat cu dezinvoltura anatomia in alte contexte, Andresan s-a lasat coplesita de trac in timpul filmarilor si a clacat exact atunci cind a trebuit sa rida in hohote. Vazind si vazind ca Andresan nu poate sa rida, Alin Rosu s-a apucat sa-i spuna bancuri intre doua duble. Stratagema s-a dovedit a fi eficienta, dar s-a soldat cu un campionat de bancuri care a continuat si dupa incheierea filmarii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.