Celebrul antrenor de fitness, Radu Teodorescu, este spaima vedetelor de la Hollywood. Prin metodele sale inedite de a-si trata si antrena clientii si-a cistigat o popularitate nu intotdeauna pozitiva.

Daca pe Jessica Simpson o impresiona, lasind-o la fie-care sedinta sa-l astepte minute in sir, atunci cind aceasta nu avea decit 18 ani, cu Jennifer Lopez nu i-a prea mers. J-Lo i-a cerut pe sleau: "vreau sa imi ridici fundul si sinii!" Dupa ce dorinta i-a fost implinita, diva din Bronx a renuntat rapid la serviciile lui, in momentul in care Radu si-a permis sa-i dea un sfat amical: "Puff Daddy nu-i de tine!". A stiut Radu ce-a stiut, insa la momentul respectiv erau cam premature prezicerile de acest gen. Consecintele inteleptei povete au fost dintre cele mai drastice: la indemnul lui Puff Daddy, negru de suparare, Jennifer si-a gasit alt antrenor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.