INDISCRETA. Marti seara, incepand cu ora 20.00, la Prima TV, Andreea Raicu este instigata de Catalin Dezbracatu' la indiscretie. Invitata a emisiunii "Ciao! TV", Raicu se deda la comentarii legate de vedetele care au facut subiectul ultimului numar al revistei "CIAO!".

Principala tema de dezbatere la care Andreea va fi supusa ii are in centrul atentiei pe Oana si pe iubitul ei, Pepe. Ea este invitata sa-si dea cu parerea asupra relatiilor de familie care-i inconjoara pe acestia si sa comenteze refuzul viitorilor socri de a o accepta pe Querida. O alta tema de interes maxim pentru vedeta pasionata de moda se refera la gentile de zeci de milioane ale doamnelor din showbiz.
Cu siguranta va avea multe de spus, mai ales ca este vorba despre modelele Louis Vuitton. Nu au scapat paparazzilor de la "Ciao!" nici mondenii care "infuleca" bucatele prin diverse restaurante, astfel ca Andreea Raicu va fi foarte ocupata in aceasta seara la Prima TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.