DEPENDENTA. Dupa ani de zile in care a urmat cu strictete sfaturile unui instructor de fitness, pentru a ajunge la un corp de invidiat, Sanda Ladosi nu poate renunta la sport nici in situatiile mai delicate.

Desi medicii i-au recomandat repaos total, fiind insarcinata in luna a patra, cantareata trece si acum pragul salilor de fitness, insa la frecventa redusa. Se pare ca vedeta este obsedata de ideea unei eventuale schimbari a corpului si nu se poate abtine riscand oarecum si sanatatea propriului copil. Chiar daca si regimul alimentar al cantaretei era foarte strict in ultimii doi ani, ea isi "permite" acum sa manance produse cu mai multe calorii. Spre deosebire de Sanda Ladosi, alte vedete autohtone precum Monica Columbeanu, si ea viitoare mama, nu numai ca nu face sport, dar refuza pana si ideea de a-l insoti pe Iri la o sala de fitness, punand totul pe seama plictiselii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.