Monica Columbeanu spune ca sotul sau nu a scris in autobiografia sa despre relatiile lui cu Anna Lesko sau cu Romanita Iovan, intrucat acestora le-a trecut vremea

Insarcinata in luna a sasea, Monica Columbeanu se prega- teste de pe acum sa devina mamica. Prezenta la inaugurarea Restaurantului Mazagran, impreuna cu Irinel, sotia omului de afaceri a dezvaluit ca merge foarte des la control, si ca fatul are cu peste 100 de grame in plus fata de greutatea normala pentru acest stadiu. Ea si-ar dori sa nasca pe 13 ianuarie, zi care i-a purtat noroc, intrucat atunci l-a cunoscut pe Irinel. Monica s-a referit, de asemenea, si la autobiografia pe care sotul sau o va lansa astazi.

ATAC: Cum decurge sarcina?

Monica Columbeanu: Nu am probleme. Copilul misca deja, il simt. Merg foarte des la control. Tocmai am aflat ca fatul este cu peste 100 de grame mai greu decat ar fi trebuit.

Esti speriata de durerile nasterii?

Ma ajuta gandul ca inaintea mea au nascut miliarde de femei. Daca ele au putut sa treaca peste acest moment, eu de ce nu as face-o. Sunt oarecum pregatita si pentru ce va fi dupa. Am citit deja foarte multe carti de specialitate, despre mama si copil. In plus, o sa am si o bona care ma va ajuta.

Te-ai decis unde o sa nasti?

Inca nu. Stiu doar ca nu vreau sa nasc prin cezariana. Vreau in apa, pentru ca am auzit ca asa va fi mai usor. Se va deschide si in Romania o astfel de clinica, dar nu voi merge acolo, pentru ca or sa fie la inceput si nu or sa aiba experienta.

Pictorial pe bani frumosi

Altfel, ai restrictii de la ceva?

Doctorii nu mi-au interzis nimic. Beau si alcool, dar cu ma- sura. Mai mult, mi s-a indicat sa consum si bere, in special dupa nastere. In rest, nu poftesc ceva anume intr-un mod exagerat, poate doar dulciuri.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.