Cei doi actori s-au despartit in urma cu cateva saptamani. Desi nu este o vedeta de prima clasa, despre Ioana Ghinghina am auzit cu totii datorita celor doua roluri pe care tanara actrita le-a jucat in telenovelele de pe postul Acasa TV, dar si din pictorialul pe care bruneta l-a avut intr-o revista destinata barba- tilor.

Dar nu neaparat actoria a facut-o atat de cunoscuta pe Ioana Ghinghina, cat relatiile pe care aceasta le-a avut cu divers i barbati. Ea a fost casatorita cu un actor, mai precis cu asa-zisul Marinica, umoristul de la emisiunea lui Pepe, Revansa starurilor. Actrita a divortat de acesta legal, la sfarsitul anului trecut, insa au mai ramas impreuna si dupa acest pas. Imediat ce si-au spus adio definitiv, aceasta a devenit foarte apropiata de fiul fostului presedinte Emil Constantinescu, si el casatorit la momentul respectiv, dar ulterior divortat.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.