Liliana Stefan, sotia (fara acte) a lui Dan Bittman, a nascut sambata, la ora 4 dimineata, un baietel de trei kilograme, 40 de grame si 53 de centimetri, la maternitatea Bucur din Capitala. Nasterea a luat-o putin prin surprindere pe proaspata mamica, dupa ce medicii tocmai o anuntasera ca pana la fericitul eveniment va trebui sa mai astepte cateva zile. Referitor la acest eveniment din viata sa, solistul trupei Holograf a spus: "Sunt foarte bucuros ca a venit pe lume cel de-al treilea baietel. Doresc sa ma opresc aici, pentru ca nu vrem sa o omoram pe mama, careia numai usor nu ii va fi cu trei nazdravani prin casa". "Sper ca i-am linistit pe cei care credeau ca vreau sa ajung la o echipa de fotbal... ma multumesc sa joc in viitor tenis la dublu cu baietii mei". Cei doi nu s-au hotarat definitiv asupra numelui, insa, numele preferate, in momentul de fata, sunt Marc Nicolas.

Maine, un nou album Holograf

Lui Dan Bittman ii merge bine si pe plan profesional. Dupa o pauza de trei ani, maine, Holograf va lansa un nou material discogrefic intitulat "Taina", ce contine 10 piese noi.

Mesajul noului material este legat de taina ce ne face sa ne cautam intreaga viata drumul si trairile - dragostea. Primul single de pe album este piesa "Asa frumoasa", acesta fiind deja difuzat la radiourile din toata tara. O alta piesa de pe album, melodia "Taina mea", face parte de pe coloana sonora a serialului "La urgenta". Lansarea va fi urmata de un turneu de promovare in mai multe orase din tara, care va culmina cu un spectacol grandios la Bucuresti, la inceputul lunii decembrie. Turneul va cuprinde 22 de orase, iar primul spectacol din cadrul acestuia va avea loc la Lugoj, pe data de 18 noiembrie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.