AMANARE. Adela Popescu, protagonista telenovelei "Iubire ca-n filme" (difuzat la Acasa TV), a implinit duminica aceasta 20 de ani.

Pentru ca filmarile la noul proiect sunt in plina desfasurare actrita nu si-a facut planuri pentru serbarea zilei de nastere.

Sarbatorita il va avea alaturi doar pe iubitul ei, Dan Bordeianu, pentru aceasta zi romantica si speciala. Vedeta nu si-a uitat nici colegii, asa ca astazi ea va da de baut pe platourile de filmare, echipei cu care lucreaza. Adevarata petrecere va fi insa weekendul urmator cand Adela isi va sarbatori ziua de nastere asa cum se cuvine cu parintii ei si, desigur, cu Dan Bordeianu. Adela Popescu a devenit cunoscuta publicului dupa ce a interpretat rolurile Alina in "Numai Iubirea", Alexandra in telenovela "Lacrimi de iubire" iar acum da viata Ioanei in "Iubire ca-n filme".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.