Cintareata de muzica populara Ileana Ciuculete este acum la a treia relatie de amor... stabila. Al treilea barbat al ei se afla, si el, la a treia incercare. Pe actualul sot l-a cunoscut intr-un taxi, cind, prin citeva panseuri de genul "banii n-aduc fericirea", a convins-o ca merita atentia...

La vremea aceea, Ileana tocmai iesise dintr-o relatie nefericita, asa ca, la scurt timp, l-a cautat pe necunoscutul din taxi. Numai ca el era cam insurat. Asa ca, pentru inceput, cintareata i-a propus sa fie amanti. "I-am spus ca as vrea sa ma marit, dar, daca are o relatie frumoasa si este fericit, poate sa ramina acolo. I-am dat timp de gindire o luna. El a stat doar doua zile, apoi a venit cu hainele la mine. Si-a rezolvat problema si, dupa un an, ne-am casatorit", a spus Ileana Ciuculete. Chiar daca la inceputul relatiei cu actualul sot, i-a propus acestuia sa-i fie amant, artista nu are o parere prea buna despre adulter. Ileana considera ca numai unu la suta dintre barbati pot satisface doua femei deodata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.