Mama si femeie maritata, Dana Savuica isi traieste, spasmodic, a doua tinerete. Pentru noi, cei care avem nesansa de a-i suporta ineptiile ori de cite ori isi mai lanseaza cite o colectie de accesorii, doamna Savuica nu este decit o cucoana cosmetizata si frustrata. Marturie sta seara de joi 5 octombrie, cind "diva" si-a prezentat colectia de piese anexe - genti, pantofi, manusi, geci din piele. Invitatul special al evenimentului, un grec autentic, desemnat in 1994 cel mai frumos barbat al anului, Nikos Papadakis, a facut ravagii printre reprezentantii ambelor sexe. Mai exact, in momentul in care si-a facut aparitia, toata suflarea a ramas muta.

Si daca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, normal si inevitabil, Nikos i-a placut si Danei Savuica. Ba chiar i-a produs o stare de euforie deliranta in cursul careia blonda a atins punctul culminant al excitatiei sexuale. Nici macar nu ne mai mira faptul ca Dana a uitat cu desavirsire de prezenta bietului sot. Cit despre cuvintarile sale memorabile "Nikos, poti sa pleci cu oricare fata de aici" (tot ea ne instiintase ca mezina prezentarii are doar 15 ani!) ne permitem sa le punem pe seama ignorantei caracteristice "decoloratelor". Accesoriile prezentate au trecut neobservate. Insa nu datorita prezentei "Colosului din Creta" ci pentru ca, nici de aceasta data, Dana nu a avut vreo sclipire de geniu atunci cind le-a conceput. Toate erau prea simple si mult prea copiate.

Acelasi lucru se poate afirma si despre gecile din piele cu intarsii de piton "autentic". O colectie lipsita de originalitate, neinspirata si, pe alocuri, cu iz de plagiat. Totusi, nevoia Danei de a se afirma depaseste orice inchipuire. Concursul pe care l-a organizat si ale carui premii erau piesele colectiei, a avut ca scop promovarea produselor. Si a reusit! Toate damele s-au imbulzit sa plece acasa cu cite o manusa sau cu cite un pantof moca. Dar campioana a fost Roxana Ciuhulescu, care si-a ales trofeul ca la taraba: "Asta imi place. Ba nu, asta! Dar si asta!". Si noi care ne gindeam ca vedetele nu se tirguiesc pentru ca le cade rangul!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.