A renuntat sa se mai tina de farse la PRO TV, ca sa fie De 3 X Femeie Acasa. Numarul din octombrie al revistei MAXIM o prezinta intr-un pictorial pe Ana-Maria Gheorghe, noua vedeta a emisiunii realizata de Mihaela Tatu.

Conceptul pictorialului din revista MAXIM urmareste o fantezie masculina clasica, aceea de mecanic auto sexy. Putini sunt insa cei care stiu ca, la 18 ani, frumoasa bruneta chiar a lucrat intr-un parc auto, unde trebuia sa vorbeasca direct cu clientii despre oferte, motiv pentru care studia cu atentie cartea tehnica a fiecarui model expus.

De atunci, Ana-Maria Gheorghe si-a dezvoltat pasiunea pentru masini, astfel incat acum poate face fata cu brio unor discutii tehnice, intr-un mod care i-ar face gelosi pe unii barbati.

Si pentru ca a declarat ca este fan inrait al masinii cabrio, in culori exotice, echipa MAXIM a depus toate eforturile necesare pentru a aduce la pictorial un exemplar de exceptie: Un Triumph Spitfire 4, de fabricatie ’68-’73, galben, o bijuterie cu un proprietar nu mai putin valoros: Andrei Ursu. Ana-Maria urmeaza in prezent cursurile Institutului Bancar si isi doreste ca la terminarea lor sa se apuce de actorie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.