Acesta este fost ofiter de Securitate, actualmente om de afaceri de mare succes

Numele lui Sorin Visinescu a aparut in presa romaneasca, in ultima vreme legat de Elena Baguci. Ca este iubitul en-titre al Elenei si sponsorul traiului pe picior mai mult decat mare al acesteia, asta e deja de notorietate. Dupa cum se stie, topmodelul traieste la New York, acolo desfasurandu-se cea mai mare parte a contractelor ei substantiale. Cum era si normal, Visinescu este cel care suporta costurile traiului luxos dus de Elena in buricul Manhattan-ului. Nu exista ceva sa isi doreasca Elena si sa nu aiba. Intrucat ne-a soptit o turturea ca Big Daddy-ul lui Baguci n-ar fi tocmai usa de biserica atunci cand Elena nu-i acasa si ca acesta ar frecventa cu asiduitate chiar o bruneta prezentatoare tv, ieri am incercat sa vedem cu ce isi ocupa ziua unul dintre marii latifundiari ai Romaniei.

Big Daddy si controleaza la sange iubita

In jurul orei 12.00, l-am surprins parasind sediul uneia dintre firmele sale, situat in Bulevardul Aviatorilor, pentru ca mai apoi sa se opreasca la una dintre locuintele sale, mai exact vila situata in strada Sofia. In drum spre casa insa, Visinescu s-a oprit in parcul din spatele cafenelei Ambiance din Dorobanti, acolo unde, insotit de un barbat, a zabovit pret de zece minute conversand cu barbatul in cauza, dar si cu, surpriza, un copil aflat la leaganele din acel parc.

Apoi, Visinescu s-a dus acasa, de unde dupa un sfert de ora a iesit cu o geanta de voiaj. Alaturi de doi barbat i, s-a urcat intr-un Porsche Cayenne si a demarat spre Otopeni. In drum spre aeroport, pe DN1, s-a oprit pentru cateva minute la un magazin luxos de mobila... La Otopeni, impreuna cu unul dintre insotitorii sai, s-a imbarcat la Business Class, intr-o cursa Air France, cu destinatia Paris. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca la Paris sunt in plina desfasurare defileele de moda, iar Elena este cap de afis in multe din aceste prezentari. S-a gandit bine Big Daddy Visinescu, Elena trebuie pazita bine, cu atat mai mult la un Paris, sau un Milano, unde probabilitat ile sa ii suceasca mintile vreun Briatore sau vreun Adonis gen Chivu, sunt mai mult decat crescute...


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.