Alexandru Andries a lansat un nou album, intitulat "Nimic nu iese asa cum vrei", miercuri dupa amiaza, la Libraria Carturesti, din Capitala. In cadrul conferintei de presa, artistul a spus ca, in ciuda titlului, albumul nu este nici pe departe unul pesimist, ba chiar ascultatorii pot regasi lucruri amuzante.

Materialul discografic se bazeaza pe influentele muzicale ale anilor ‘60-’70, perioada pe care o considera cea mai buna pentru toate genurile muzicale comerciale. Fiecare cantec are in spate o anumita poveste, insa Andries a recunoscut ca titlul albumului nu i se potriveste deloc, avand in vedere ca el a avut intotdeauna noroc. Cantaretul nu stie deocamdata ce piesa de pe album urmeaza sa fie promovata, spunand ca "fiecare post de radio ar trebui sa-si aleaga o piesa pe care sa o difuzeze". oncertul de promovare a albumului va avea loc pe data de 4 decembrie la la Sala Auditorium de la Muzeul de Arta Bucuresti, incepand cu ora 19.30.
Potrivit lui Andries, concertul va fi unul cu adevarat special, cu multe surprize, in care artistul va interpreta si cateva dintre cantecele sale mai vechi, mai putin cunoscute, sau "uitate", dupa cum spune chiar el.

Referitor la planurile de viitor, Andries a spus ca intentioneaza sa lanseze un album grafic, de arta, care sa contina cateva "cantece de sertar", unde fiecare cantec sa fie reprezentat de o ilustratie realizata de "oameni talentati".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.