Trupa Mandinga isi va lansa online, in acest weekend, versiunea internationala a site-ului oficial. Dupa ce timp de 4 ani artistii s-au multumit cu un site de prezentare in limba romana, evolutia trupei din ultima vreme a determinat extinderea proiectului si o versiune complexa in limba engleza.

"Am constatat ca 30% dintre vizitatorii nostri provin din strainatate, versiunea English devenind o necesitate. www.mandinga.ro s-a dovedit un instrument de promovare foarte eficient pentru noi, asa ca nu puteam sa-l neglijam, mai ales acum cand ne pregatim sa lansam cel mai bun album din cariera noastra", a declarat Florin, liderul trupei.

www.mandinga.ro este un site de prezentare foarte complex, cu o grafica reprezentativa pentru stilul si nivelul trupei. "Ne bucuram de o echipa super tare de web designeri, cei de la 648.ro, care ne suporta si au intrat si ei in ritmul nostru nebun. Aproape zilnic ii stresam cu update-uri, idei noi si fisiere multimedia, site-ul nostru fiind intr-o continua dezvoltare", a adaugat Florin. Pe 2 octombrie, www.mandinga.ro a fost nominalizat in competitiile Promo si Visual Design ale Festivalului de Comunicare Digitala Internetics 2006, intrand in vizorul specialistilor din new media.

Site-ul, loc de intalnire cu fanii

Vizitind site-ul trupei, fanii pot afla tot felul de lucruri interesante: cine sunt de fapt cele doua noi colege cubaneze, care este experienta lor muzicala de pana acum; cum la origini Mandinga a fost o mica trupa de latin jazz; ce cred despre Mandinga personalitati precum Luis Conte, Luis Vazquez, Julio Sarracent Montesino (descendent al tribului Mandinga din Africa!); cum arata un show Mandinga in noua formula (v. Multimedia - Video - "Mandinga on stage - Gozalo show") etc.

www.mandinga.ro nu e doar un site de prezentare, este un loc de intalnire al tuturor fanilor muzicii latino-americane. Contine 8 sectiuni si foarte multe sub-sectiuni: Stiri (stirea curenta, dar si arhiva stirilor din anii precedenti), Evenimente (oferta de show, lista evenimentelor importante, foto din concerte si afise), Biografie (istoria trupei dar si prezentarea fiecarui membru, foto), Discografie (lista pieselor si coperte de albume), Multimedia (foto, video si audio) - videoclipuri, making-of-uri, filme din vacanta, poze, piese si ID-uri pentru download, Fanclub (lista fancluburi, mentorii Mandinga si parerea lor despre trupa, poze de la fani, versuri, surprize pentru download, si FAQ - raspunsuri la intrebari si adevarul vs. zvonuri de presa), Salsero (teorie muzicala, scoli de dans, emisiuni latino, cluburi, festivaluri de salsa, site-uri artisti latino, mesajele comunitatii latino), Contact.

Albumul nou... in noiembrie

Noul album va fi masterizat saptamana viitoare, urmand sa fie lansat in luna noiembrie de catre Roton.

"Gozalo!" este cel mai bun material Mandinga de pana acum, include multe colaborari atipice si se va bucura de metode originale de promovare. "Nu ne-am grabit sa adunam 8 piese si 2 remixuri si sa lansam un nou disc de forma, deoarece vrem ca acesta sa ne reprezinte cu brio atat la noi, cat si in strainatate. Lumea asteapta lucruri de calitate de la noi. Dupa schimbarile majore care au avut loc in viata trupei noastre, e foarte important sa aratam publicului de ce suntem in stare cu adevarat. Ne-am straduit sa dam ce a fost mai bun in noi si suntem multumiti de munca noastra", a mentionat Alex, unul dintre compozitorii albumului. Trupa va filma in curand un nou videoclip, insa deocamdata, nu vor sa dezvaluie mai multe amanunte.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.