Dupa ce Nicola s-a retras din Festivalul Cantecului de Dragoste, motivand ca are spectacol in alta parte - desi gurile rele spun ca, dupa castigarea, acum doi ani, a trofeului, solista nu-si poate permite luxul de a pierde -, organizatorii i-au sunat pe primii clasati sub linie, adica pe membrii formatiei "Directia 5", propunandu-le sa intre, in Festival, pe locul eliberat de Nicola.

Raspunsul lui Marian Ionescu a fost: formatia sa va participa numai daca i se garanteaza ca va castiga un premiu. Desi Marina Almasan, prezentatoarea show-ului, l-a incredintat pe liderul trupei ca sansele sunt foarte mari, organizatorii nu si-au putut lua o asemenea raspundere. Asa ca "Directia 5" a preferat sa isi faca alte planuri pentru seara de 19 februarie. Imediat au fost inclusi in finala cei doi de la trupa "Alb-Negru", a doua respinsa, in ordinea punctajelor. Spectacolul va avea loc sambata la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor si va fi transmis in direct de TVR 2 de la ora 17,00, urmand ca de la ora 20,00 sa urce pe scena formatia "Middle of the road". Mona Musca va inmana distinctia suprema a Festivalului: Trofeul pentru cel mai frumos cantec de dragoste al anului 2004.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.