IMPLINIRE. Romanita Iovan va parasi azi maternitatea, dupa ce l-a adus pe lume pe micutul Albert. De altfel, surse apropiate familiei Iovan au dezvaluit pentru "Averea" ca Adrian si-a iertat sotia, dupa ce paparazzii "Ciao!" au surprins-o sarutandu-se cu Radu Popa, dar a impus o conditie: ea sa nu se mai intalneasca niciodata cu tanarul jurnalist!

Romanita i-a promis sotului ca-i va respecta dorinta. Astfel, nici cartea la care lucra impreuna cu Radu nu va mai aparea pe piata. Lansarea acesteia, sub titlul "Viata mea", era programata pentru data de 10 octombrie. Sursele noastre ne-au marturisit ca sotia
lui Iovan tinea enorm sa se publice cartea, care era in curs de finalizare, dar a renuntat doar ca sa nu se desparta de tatal copilului ei.

Romanita: "Am cea mai frumoasa familie din lume!"

Contactat de "Averea", Radu Popa ne-a declarat elegant ca nu doreste sa comenteze absolut nimic nici despre nasterea micutului Albert si nici despre Romanita sau Adrian Iovan. "Scuzati-ma, insa n-am nicio declaratie de facut. A aparut in presa o asa-zisa afirmatie de-a mea in care as fi anuntat dezvaluiri-bomba dupa nastere. Nu imi apartine acea declaratie si nu am ce sa dezvalui! Cert este ca nu o voi mai intalni niciodata pe Romanita, pentru a nu mai lasa loc niciunei speculatii!", s-a rezumat sa afirme Radu Popa.

Altfel, intre Romanita si Adrian Iovan lucrurile au revenit la normal. Una dintre prietenele creatoarei de moda, care i-a si telefonat pentru a o felicita, ne-a marturisit ca "Romanita este in culmea fericirii". "A nascut, in sfarsit, copilul pe care si-l dorea atat de mult, alaturi de Adrian. Mi-a spus plangand de bucurie ca simte intr-adevar ca are cea mai frumoasa familie din lume si ca a depasit problemele din ultima vreme", a adaugat pentru "Averea" prietena Romanitei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.