INEDIT. Editia din 8 octombrie a "Duminicii in familie" va fi un eveniment mult asteptat de fani, deoarece, pentru prima data in cariera, Tudor Gheorghe a acceptat propunerea realizarii unei emisiuni dedicata in intregime lui.

"Tudore, deschide poarta!" va fi titlul "Duminicii in familie" emisiune difuzata la Antena 1 de la ora 15.30. "Poarta" catre viata de scena, de familie, realizarile profesionale si proiectele viitoare ale celui mai iubit rapsod al romanilor va fi "deschisa" de celebrul cantaret. Numai profesionalismul Mihaelei Radulescu l-a convins pe cantaret sa accepte invitatia. Alaturi ii vor sta familia, prietenii si admiratorii, nume mari din arta, cultura si muzica romaneasca.

Mircea Vintila, Nicu Alifantis si Dorel Visan sunt doar o parte dintre prietenii prezenti in emisiune ai celui care este considerat "vocea oficiala a romanilor".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.