ANIVERSARE.In urma cu o luna, Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, s-a despartit de iubitul ei, Silviu Vaduva, de profesie jurist, cu care a avut o relatie de aproape un an.

La numai o zi dupa ce a implinit 39 de ani, respectiv, marti, 3 octombrie, Mioara Mantale s-a afisat la bratul avocatului Victor Ignat. Noul cuplu si-a facut aparitia miercuri seara la inaugurarea restaurantului "Mazagran", acolo, unde, de altfel, si-a sarbatorit si ziua de nastere. Mioara Mantale a preferat pentru aceasta ocazie o tinuta mai lejera (jeansi si o bluza) lasand tot greul "protocolului" pe umerii iubitului ei, care a venit imbracat in costum. Desi nu au schimbat gesturi tandre, cei doi nu s-au despartit toata seara, avocatul fiindu-i alaturi chiar si cand i s-a cantat "La multi ani". Amfitrionii de la "Mazagran" i-au pregatit sarbatoritei o surpriza dulce: un tort de frisca.

Si Jojo si-a recunoscut idila

In aceeasi seara, la acelasi eveniment, un alt cuplu a starnit rumoare printre cei prezenti. Este vorba despre blonda de la "Divertis" si Catalin Catoiu. Desi asupra celor plana mai de mult banuiala ca ar fi impreuna, Jojo si noul ei partener (foto) au evitat sa admita ca formeaza o pereche. Cei doi insa nu au mai putut mentine misterul, pentru toti invitatii fiind evidenta legatura speciala dintre ei. Jojo si Catalin au incercat chiar si cateva camuflaje, in persoana lui Gabriel Cotabita sau a Taniei Budi, insa fara succes, nimeni nemailasandu-se pacalit de aparente.

Loredana, show incendiar

Invitata sa incinga atmosfera de la petrecerea de inaugurare, Loredana Groza a sustinut un recital de exceptie. Timp de aproape o ora, invitatii au cantat si dansat alaturi de Lori si taraful ei. Aura Urziceanu, si ea prezenta la eveniment, a primit dedicatii din partea Loredanei, in semn de apreciere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.