Dupa o mica pauza pe micul ecran, Vacanta Mare pregateste o revenire in forta. Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Florin Petrescu, impreuna cu gasca lor, vor intra in cel de-al saselea an la Pro TV si "ameninta" publicul cu o multime de surprize. De 15 ani de cand fac "Vacanta Mare", Mugur si Radu sustin ca desi grupul a realizat peste 150 de emisiuni, a vandut sute de mii de casete audio si video tot nu s-a plictisit: "in acest timp l-am aprofundat pe Heidegger, am lucrat la scenarii si am repetat.

La noi tot timpul e "Vacanta Mare", tot timpul ne loveste la tartacuta cate o ghidusie". Revenirea lor duminica, de la orele 20.30, marcheaza si un debut. Pe langa Radu Pietreanu, Mugur Mihaescu, Florin Petrescu, Iulian Ilinca, Emil Radinoiu, Mirela Stoian, George Robu si Andreea Doinea, va face parte din Vacanta Mare si Iuliana Calinescu. Cat despre noul sezon la Pro TV, sunt foarte entuziasti: "Am pregatit un nou serial, "Romania nevazuta" (tara unde privighetoarea face play-back si musca e ministrul culturii), la pachet cu o mega-surpriza, "Stapanii manelelor - Fratia Ghiulului", despre miturile societatii noastre. Nu lipsesc parodii la greu, care vor consacra trecerea la un nivel superior al valorii supreme la romani: caterinca. De asemenea, continua saga celei mai disfunctionale familii, Partag".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.