VERDICT. Stefan Banica Jr. a fost obligat de judecatori sa-i plateasca cate 40.000.000 de lei, in fiecare luna, fiului sau Radu Stefan, rezultat din relatia cu frumoasa Camelia Constantinescu. Micutul a fost totodata incredintat mamei, iar lui Banica Jr. i s-a stabilit un calendar de vizita a copilului.

"Averea" a dezvaluit, in premiera, intr-o editie trecuta, ca Stefan Banica Jr. si-a chemat in instanta atat fiul, cat si pe mama acestuia, Camelia Constantinescu, cerand ca micutul sa nu mai figureze la domiciliul unde artistul locuieste acum cu noua sotie,
Banica jr. va fi tata de weekend pentru micutul Radu

Andreea Marin! Surse apropiate cuplului Banica-Marin ne-au marturisit atunci ca "Zana suprizelor" i-ar fi solicitat sotului sa clarifice lucrurile in ce-l priveste pe Radu Stefan.

In acte, acesta figura cu adresa la domiciliul lui Banica Jr., cu toate ca, inca de la despartirea artistului de Camelia Constantinescu, micutul locuieste cu mama lui la o alta adresa. Magistratii s-au pronuntat de curand, stabilind ca Radu Stefan, in varsta de 4 ani, sa fie asadar trecut oficial in custodia mamei, iar tatal natural sa-i plateasca o pensie lunara de intretinere, pana la implinirea varstei de 18 ani.

Are dreptul sa-si viziteze fiul doar cinci zile pe luna

De altfel, judecatorii au decis ca Banica nu-si poate vizita copilul decat cinci zile pe luna. In prima saptamana a fiecarei luni, el are dreptul sa-si intalneasca fiul incepand de sambata, ora 10.00, pana duminica, ora 16.00.

In schimb, in a treia si a patra saptamana a fiecarei luni, Banica poate fi alaturi de Radu Stefan de vineri seara, la ora 18.00, pana duminica, la aceeasi ora.
Pe de alta parte, Camelia Constantinescu a fost obligata sa-i permita lui Stefan Banica Jr. ca o luna pe an acesta sa-si petreaca vacanta impreuna cu micutul Radu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.