CRIZE. In urma cu doua zile, Julia Chelaru, alias Essenza, a filmat primul clip din cariera solo. Si de parca ar fi fost la prima experienta de acest gen, blonda si-a adus 15 tinute, fapt care l-a scos din sarite pe iubitul ei, Bogdan Jianu.
Potrivit martorilor, desi stia ca acest lucru nu este posibil, Julia a insistat sa poarte in videoclip toate cele 15 tinute insa nu a avut spor in fata logodnicului furios care juca si rol de regizor. Astfel au demarat discutiile care au degenerat in cearta si pana nu a izbucnit in plans, cantareata nu a beneficiat de ingaduinta lui Bogdan. In urma negocierilor furtunoase, au fost alese sase tinute si s-a mai creat un decor pentru a saptea, cea fara care blonda a jurat ca nu filmeaza. Intr-un final, dupa 18 ore de munca, intr-o vila particulara, piesa "Refren pentru inima mea" s-a ales cu un videoclip.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.