PRIVILEGIATA. Dupa ani grei de cariera "pe sticla", Teo are acum ocazia sa profite din plin de beneficiile unei functii de conducere. Managerul postului "Romantica" nu se grabeste sa se afunde in munca, fiind vazuta destul de putin prin redactie.

Cat timp a lucrat la ProTV, Teo Trandafir si-a petrecut zile intregi in studiourile Buftea, unde avea amenajata o camera a ei, ori in lungile deplasari prin tara. Nemultumirile s-au acumulat, asa cum era de asteptat, la capitolul "viata de familie", unde Teo devenise restantiera. S-a vehiculat de altfel ca acesta a si fost unul dintre motivele pentru care vedeta a intrat in conflict cu sefii sai de la televiziunea din Pache Protopopescu.

Desi multi colegi de breasla au fost sceptici in ceea ce priveste mutarea facuta de Teo, se pare ca acesteia ii merge de minune la noul loc de munca. Pretul platit pentru ca a renuntat la statutul de prezentatoare a fost unul mic in comparatie cu avantajele. Ca manager al postului "Romantica", Teo are mai multi bani si un program mai usor. Potrivit unor surse din interiorul trustului Realitatea Media, de cand si-a preluat prerogativele de director, Teo nu a facut exces de dedicatie, zgarcindu-se cu statul in redactie.

O parte dintre actualii colegi ai vedetei sustin ca in ultimele saptamani nu au prea zarit-o pe la locul de munca. Absentele acesteia au insa si o explicatie destul de inocenta si induiosatoare in acelasi timp. Se pare ca Teo a lasat o vreme munca pe locul al doilea, pentru a dedica mai mult timp relatiei cu fiica sa, Maia, pe care a privat-o in ultimul timp de prezenta sa.

Colegi reticenti

In noul colectiv de munca, Teo Trandafir nu a fost primita cu foarte mult entuziasm. Se pare ca actualii colegi ai vedetei sunt destul de rezervati, nestiind exact cum sa o abordeze pe fosta prezentatoare de la Pro TV, mai ales dupa ce aceasta si-a facut intrarea cu surle si trambite in trustul Realitatea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.