Cocktail.
Inca nici nu s-au casatorit si, deja, par sastisiti de viata de familie. Dupa ce s-a nascut micuta Suri, Tom Cruise si Katie Holmes s-au retras in Colorado. Amindoi suspina cu foc dupa trecutul glorios cind fanii li se asterneau sub pantofi. Se stie ca Studiourile Paramount au rupt contractul cu Tom Cruise, dupa 14 ani in care a ajuns cel mai scump actor din lume. Motivul? Actorul de 44 de ani a topait ca lovit de streche pe canapea, la emisiunea moderata de Oprah Winfrey si, mai tirziu, s-a luat la harta cu un prezentator de televiziune care facea sedinte de psihanaliza. Acum, actorul in virsta de 44 de ani se afla in cautarea unui proiect de film in care sa joace impreuna cu logodnica sa, Katie, pe care zice ca vrea s-o faca star.

Nimic rau in asta, numai ca in trecutul lui Tom exista niste coincidente ciudate, care te fac sa te gindesti ca ideea de a juca in acelasi film cu Katie nu e tocmai de bun augur! Casnicia lui cu Nicole Kidman s-a facut zob dupa ce au jucat impreuna in "Cu ochii larg inchisi" iar relatia cu Penelope Cruz s-a dus pe apa simbetei dupa ce au facut pe indragostitii intr-un alt film cu… ochi, "Vanilla Sky - Deschide ochii!" . Nu cumva, Tom Cruise cloceste un nou divort, inainte chiar de a se fi insurat cu acte?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.