INCREDIBIL. Ioana Valentina Boitor, tanara de 17 ani care in urma cu cateva zile a ocupat locul doi la concursul Miss World, a trecut ieri pragul redactiei "Averea". Dupa cum singura marturiseste este prima publicatie din Romania pe care o viziteaza.

Ioana se gandeste acum la toate proiectele la care va lucra in viitor si mai putin la viata personala. Regina frumusetii nu are prieten, de ultimul despartindu-se chiar inainte de concursul Miss World Romania. Ea sustine ca are un ghinion fantastic in dragoste. Incredibil, tanara ne-a marturisit ca in trecut, in ciuda frumusetii ei, a fost refuzata de doi colegi de clasa, din scoala primara.

"In copilarie am iubit si eu niste baieti, care nu ma bagau in seama. Unul dintre ei ma si batea, asa in joaca!", ne-a povestit amuzata regina frumusetii. In urmatorul an, Ioana Boitor va calatori in toata lumea si va participa la mai multe evenimente caritabile impreuna cu reprezentanti ai Organizatiei Miss World, primul urmand sa aiba loc la Londra, pe 26 octombrie. Ioana a semnat deja cu Agentia Elite din Paris si urmeaza sa semneze cu o alta agentie de modele de la New York, iar in decembrie va reprezenta Romania la finala mondiala Elite Model Look.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.