Asistentele care au participat la nastere au dat verdictul: "nasul si ochii sunt ai lui Adrian Iovan".

Marti dimineata, creatoarea de moda s-a trezit in jurul orei 4.00 si a plecat spre maternitate insotita, desigur, de Adrian Iovan. Inainte de a intra pe usa spitalului Romanita a dat o sesiune de interviuri ziaristilor, care o asteptau la Filantropia. Acestia au fost anuntati de marele eveniment chiar de catre familia Iovan. La ora 9.23 vedeta l-a nascut pe Albert Adrian, prin cezariana, cu anestezie generala. Copilul a fost filmat la numai cateva secunde de cand a aparut pe lume chiar de catre tatal lui. Potrivit personalului medical care a asistat la nastere nu ar exista dubii privind paternitatea. "Parca are ochii si nasul lui Adrian Iovan... la par nu prea seamana", ne-a declarat una dintre asistentele prezente in sala de operatie.

"Lasati-o sa se odihneasca"

Dupa ce a fost mutata intr-o rezerva, Adrian Iovan a blocat accesul presei la proaspata mamica preluand el datoria de a raspunde intrebarilor. Dupa felul in care a fost imbracat (uniforma medicala), sotul Romanitei a asistat, se pare, la nastere.

Inel cu diamante si rubine

Nasterea baietelului pare sa clarifice situatia incordata dintre cei doi soti, care erau la un pas de divort dupa publicarea incendiarului material foto din revista "CIAO", in care Romanita aparea sarutandu-se cu ziaristul Radu Popa. Odata cu venirea pe lume a micutului Albert, incidentul a fost dat uitarii, pilotul oferindu-i sotiei sale un inel cu diamante si rubine. Din sursele noastre, am aflat ca bijuteria a fost cumparata din Frankfurt, ultima cursa pe care Adrian Iovan a facut-o de la izbucnirea scandalului.