Are o cariera de invidiat, cu dragostea sta foarte bine, nici cu banii n-o duce rau. Dar Luminita Anghel mai are o dorinta neimplinita: sa nasca o fetita. Cintareata vrea sa aiba o fetita cu actualul ei iubit, Bogdan Fraedrich, care este si impresarul ei.

David, copilul pe care Luminita l-a adoptat pe vremea cind era cu Marcel Puscas, isi doreste si el o surioara sau un fratior si o intreaba mereu pe mama sa cind se va intimpla minunea, ca sa aiba si el cu cine sa se joace. Insa, pentru a ramine insarcinata, solista va trebui sa faca un tratament complicat si sa stea cinci-sase luni in repaus, ca sa poata duce la capat sarcina. Operatia la coloana pe care a suportat-o cu ceva vreme in urma ridica si ea probleme in cazul unei sarcini. Dar Luminita, in ciuda constitutiei fragile, este o femeie puternica si ambitioasa. Este hotarita sa dea viata unui copil si o va face cu orice pret.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.