Dar nu de tot, ci numai in noul sitcom al Antenei 1, lansat aseara. Tocmai cind presa se intreba unde a disparut micuta Pasarin, iata ca s-a dezlegat misterul: a filmat la foc continuu, interpretind rolul apetisantei avocate de care s-a indragostit Sergiu (Edgar Nistor), seful fast food-ului din poveste, un individ draconic, plin de sine si, mai ales, misogin!

El este tinta farselor puse la cale de sturlubaticii care lucreaza in local: ingenua Laura (interpretata de Alina Crisan, de la ASIA), cinica si baietoasa Andreea (o alta ASIAtica, Sorana Mohamad), Desiree cea nou venita in gasca (Beatrice Peter, actrita la Teatrul de Comedie, cistigatoarea celebrului rol de prostituata din spectacolul lui Alexandru Tocilescu), smecherul Alex, vinator de fuste si farsor (Alin Rosu) si David, baiatul timid si blind (Adrian Nartea). Sitcomul este filmat in decorul unui mall construit special pe un spatiu de 1.000 m.p. Decorul a costat 200.000 euro. Pe coloana sonora, telespectatorii vor recunoaste vocile fetelor de la ASIA, cintind o piesa compusa de Adi Ordean. Gabriela Hurezean


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.