Pentru deputatul PIN, Lavinia Sandru, bucuria de a deveni mama este cea mai importanta. Pe actualul ei sot, Darius, primarul orasului Slatina, l-a cunoscut cind a mers acolo intr-o actiune politica. Acesta s-a indragostit de ea la prima vedere, iar dupa citeva luni a invitat-o in oras si, dupa aceea, a cerut-o de sotie.

Lavinia s-a impus rapid printre cei mai incisivi tineri politicieni si a demonstrat ca stie sa-si gaseasca timp si pentru familie. Politiciana este insarcinata in opt luni, urmind sa nasca in luna noiembrie. A ales ca loc de nastere Franta, la Strasbourg, unde cumnata ei este medic. Va pleca acolo alaturi de Darius. Actrita politician este cit se poate de activa si ne-a declarat ca nu va lipsi de la Parlament pina aproape de nastere. Dupa ce va aduce pe lume copilul, fericita mamica va mai ramine in Franta doua saptamini.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.