Sa te fereasca sfintul sa iti dai intilnire cu Diana Munteanu! In cel mai fericit caz, asteptarea minima este de vreo doua ore, insa se poate ajunge pina la o jumatate de zi. Motivele sint dintre cele mai intemeiate, de la trezit tirziu si pina la o agenda extrem de incarcata.

Desi incearca sa le faca pe toate - sa ajunga la filmarile pentru Euforia sau la sedinte foto - pasentele nu ii prea ies ca la carte. Asa se face ca frazele "nu pot la 11:00, hai sa ne vedem la 14:00" iar apoi "nu 14:00, hai la 16:00" (ca sa apara la locul faptei pe la... 18.00) fac parte din vocabularul uzual al Dianei. Ne intrebam daca si cu partenerul ei de viata - Claudiu Niculescu - face la fel? Oricum, Claudiu poate sta linistit intrucit, chiar daca si-ar da un rendez-vous hazardat, Diana nu ar sosi in timp util. Totusi, cert este ca Diana Munteanu nu stie ce inseamna sfertul academic! Pina cind aceasta va invata ca, daca te respecti, esti punctual, va dam un sfat util: feriti-va de Diana Munteanu! Nu degeaba a devenit spaima ziaristilor, stilistilor si nu numai!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.