Baietii de la Crush sunt nemultumiti ca solista este mult mai promovata decat ei

Cu toate ca la suprafata lucurile par sa stea cum nu se poate mai bine, in realitate, in "sanul" familiei Crush si Alexandra Ungureanu au inceput sa apara discutii aprinse. Motivul? La fel ca si in cazul Mandinga, baietii de la Crush, Radu Cernautan si Sorin Seniuc, sunt vadit deranjati de faptul ca Alexandra este mult mai promovata decat ei. Cei de la Mandinga au reusit sa o inlature pe Elena din trupa, ramane de vazut daca si cei doi dj vor proceda la fel cu solista lor.

Orgoliile nemasurate si dorinta unora de a fi promovati dau nastere unor adevarate discutii care de cele mai multe ori trec de usa studiourilor de inregistrari si ajung in paginile ziarelor. Asa s-a intåmplat si cu alianta dintre Crush si Alexandra Ungureanu. Cu toate ca de mai bine de un an cele doua parti formeaza un intreg, multi au crezut ca Alexandra are o simpla colaborare cu baietii, nicidecum ca ei formeaza o trupa. Crush si Alexandra Ungureanu au semnat insa in urma cu un an cu casa de discuri Roton sub aceasta titulatura.

Numai ca atunci cand vine vorba de interviuri sau pictoriale, Alexandra este solicitata mai mult decat cei doi baieti, lucru care ii deranjeaza pe acestia din urma. Se spune ca dorinta DJ-lor de a iesi in fata si de a se promova este motivata de faptul ca pe langa interpretare, ei sunt si autorii melodiilor, iar Alexandra este doar solista.

Presa mondena prefera insa personajele feminine, iar acest lucru i-a adus Alexandrei mai multa publicitate decat lui Radu si lui Sorin. Reclama pozitiva de care beneficiaza cantareata a atras de la sine antipatia colegilor de trupa. Daca la inceput erau foarte buni prieteni, acum se pare ca nu mai discuta decat lucruri care tin strict de concerte sau inregistrari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.