Povestea rupturii dintre Oana Zavoranu si mama sa, Marioara Zavoranu, nu a reusit sa fie dezbatuta doar in sala de tribunal, ci si in cadrul emisiunilor televizate. Joi seara, la OTV, cele doua s-au atacat reciproc, fiecare expunindu-si versiunea sa.

O adevarata telenovela, cu o poveste reala, in care personajul principal este vedeta Oana Zavoranu si viata sa. Actrita a declarat ca, in prezent, traieste o drama si ca nicio avere din lume nu se poate compara cu dragostea lui Pepe.De cealalta parte, Marioara Zavoranu considera ca fiica ei este cea care a gresit. Din interventia telefonica a vedetei a reiesit ca Nicolae Zavoranu este de fapt tatal ei adoptiv, si nu tatal natural. Dar cum un copil adoptat legal (Oana s-a nascut din relatia Marioarei cu un alt barbat) are acelasi drepturi cu un copil natural, actrita a declarat raspicat ca va continua sa lupte in Justitie pentru mostenirea ce i se cuvine.

Mostenirea lasata de tatal adoptive

Procesul pe care Oana Zavoranu l-a deschis impotriva mamei sale pentru a intra in posesia mostenirii lasate de tatal ei adoptiv, Nicolae Zavoranu, a facut inconjurul tarii si nu numai. Unii au blamat-o pe Oana pentru ca si-a chemat propria mama in judecata, altii o condamna pe mama ei pentru ca nu-i da averea acum, cind Oana se poate folosi de ea. Joi seara, la OTV, actrita a intrat in direct telefonic si a incercat sa explice motivele pentru care s-a ajuns la judecata, nu inainte de a preciza ca Nicolae Zavoranu este tatal ei adoptiv si ca averea lasata de acesta depaseste 5 milioane de euro. Ea a povestit ca, in 2000, la o saptamina dupa moartea lui Nicolae Zavoranu, a mers cu mama ei la un notar si i-a cedat partea sa de mostenire spre administrare.

"Mama mi-a intors spatele"

"Atunci asa am crezut ca e bine, ca mama stie ce sa faca cu banii. Toata viata a stiut sa-i administreze. Influentata fiind de mama mea, asa am crezut ca e bine. Dupa aproape un an si jumatate, i-am cerut mamei o parte din mostenire pentru a-mi deschide o afacere: o cafenea sau un magazin de haine. Ea mi-a spus ca eu nu am dreptul la nimic si ca intelegerea din 2000 a cazut. Ceva de genul «ti-ai furat-o si gata». Mi-a intors spatele", a declarat Oana Zavoranu.

De asemenea, vedeta a incercat sa scoata in evidenta faptul ca nu si-a dorit niciun moment sa se ajunga in instanta. "Am vrut ca toata problema sa se rezolve dincolo de salile tribunalului. Sa nu credeti ca pentru mine e usor. Acum, eu traiesc o drama si nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu. Nu am frati, nu am surori. O am pe mama mea, care ar trebui sa fie persoana cea mai apropiata de mine. Dar ea mi-a intors spatele. Nu vreau sa ma lamentez, dar eu chiar traiesc o drama", a punctat actrita. In cazul in care Marioara Zavoranu i-ar da mostenirea dar cu conditia ca Oana sa renunte la Pepe, vedeta a spus raspicat ca "nicio avere din lume nu se compara cu dragostea lui Pepe".

Mama Oanei, influentata de rude

In opinia Oanei Zavoranu, mama sa este influentata si de alte persoane carora nu le-ar conveni o eventuala impacare intre cele doua. "In casa mea, la vila, stau acum cu mama fratele ei, sotia lui si copilul. Acolo ei traiesc foarte bine, nu le lipseste nimic. Daca eu mi-as recapata averea, lor nu le-ar conveni, pentru ca nu as mai accepta asa ceva", a afirmat Oana, tinind sa precizeze ca tatal ei adoptiv ar fi vrut sa i se dea mostenirea. De partea cealalta, Marioara Zavoranu a sustinut ca Oana a gresit foarte mult fata de ea si ca o asteapta pe fiica sa sa isi ceara iertare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.