Gina Pistol si-a gasit o noua preocupare. Pe langa debutul in actorie si implicarea in lumea afacerilor, in timpul liber descopera eventuale star-fashion.
Desi acum pare mai retrasa din lumea showbizului, Gina le da o mana de ajutor prietenelor sale din lumea modei. Acest lucru a fost descoperit de obiectivele aparatelor de fotografiat ale paparazzilor ATAC, in ziua de marti, cand au surprins-o pe proaspa ta actrita in compania unui tanar foarte chipes, nimeni altul decåt bunul prieten al Annei Lesko. Dupa ce s-a racorit cu un suc, impreuna cu o prietena, la Restaurantul Belle Epoque din zona Dorobanti unde a afisat o forma si o verva de zile mari, amuzandu-se copios si chiar dansa nd in scaun, vedeta a achitat consumatia si s-a grabit sa ajunga la o alta intalnire. Aceasta a avut loc pe strada, in fata salonului de frumuset e Evolution, unde avea loc un casting de modele la care se aflau Andra Teodorescu si Andreea Raicu.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.