In ciuda faptului ca Oana Zavoranu are legal tot dreptul de a mosteni partea sa din averea lasata de tatal ei vitreg, decedat in anul 2000, mama artistei i-a comunicat, joi noapte, in cadrul emisiunii moderate de Dan Diaconescu, intentia sa de a nu-i ceda nici un procent din actiuni la societatea sa. Sa se descurce singura, ca si celelalte vedete.
Dupa moartea mea, totul o sa-i ramana ei si copiilor
ei.


Atunci o sa-mi multumeasca. Aceasta sustine si faptul ca Oana i-ar fi cedat partea ei in urma cu cativa ani, definitiv, si nu spre administrare, cum sustine vedeta, cea care a deschis procesul de la Judecatoria Sectorului 2. In replica, Tiberiu Barbacioru, avocatul artistei, a precizat: Sunt sigur ca vom castiga acest proces. Altfel, mama Oanei a pariat pe faptul ca fiica sa nu se va casatori niciodata cu Pepe: De ochii lumii arata ca se iubesc. Sunt artisti si stiu sa se prefaca. Se cearta ca chiorii. In plus, fiica mea nu este potrivita pentru el. Lui ii trebuie altfel de femeie.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.