M-am dus intr-o seara devreme acasa, hotarita sa duc mai departe lectura unei carti care-mi place foarte mult. Am facut insa greseala sa deschid televizorul pe OTV si, din clipa aia, proiectul meu cultural s-a dus naibii. Cum sa mai citesti carti, oricit de misto ar fi ele, cind la "Dan Diaconescu direct" se dezbate un subiect ca "Andreea Marin i-a facut o criza de isterie cintaretei Bianca Rus"? Pai, o chestie ca asta te paralizeaza de-a dreptul. Prima data te intrebi cine dracu-i Bianca Rus, apoi, dupa ce stabilesti ca Bianca Rus e, practic, nimeni, ramii blocat in fata televizorului, ore si ore, sa vezi pina unde se poate merge cu o dezbatere la care, pe linga Diaconescu si cintareata, mai participa si mama Biancai Rus si madam Bahmuteanu-Prigoana. Si afli ca se poate merge foarte, foarte departe. Afli ca Andreea Marin, care ti-e antipatica, poate fi facuta atit de varza cu carne incit, de la un punct incolo, incepe sa-ti devina simpatica.

Afli ca exista telespectatoare care intra in direct prin telefon, ca s-o faca "mahalagioaica" pe Bahmuteanu. Afli, tot de la telespectatori, ca Andreea Marin tipa la echipa ei, in culise, in pauzele de publicitate. Sau, dimpotriva, ca plinge, tot in culise, la cite-un caz mai emotionant. Afli, in fine, ca un incident derizoriu poate capata niste proportii apocaliptice pe OTV.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.