Naomi Campbell a fost avertizata ca va fi arestata daca nu se va prezenta la tribunal in luna noiembrie, dupa ce a lipsit de la audierea de miercuri, unde fusese convocata in urma acuzatiilor de comportament violent aduse de o fosta angajata, informeaza abc.com. Top modelul nu s-a prezentat, miercuri, la Manhattan Criminal Court din New York unde fusese convocata, iar audierea a fost amanata pentru 15 noiembrie. Avocatul lui Campbell s-a prezentat singur si nu a facut publice motivele absentei clientei sale. Conform acestuia, procurorul a inteles motivele pentru care clienta sa nu a putut fi prezenta. "Oricare ar fi situatia, va fi aici data viitoare", a declarat avocatul David Breitbart.

Manechinul britanic a fost arestat in luna martie si a petrecut mai multe ore la comisariat, dupa ce menajera sa, Ana Scolavino, in varsta de 42 de ani, a spus politiei ca Naomi a lovit-o in cap cu telefonul mobil. in urma loviturii la cap, Scolavino a avut nevoie de patru copci. Victima a declarat ca Naomi Campbell era furioasa pentru ca nu gasea o pereche de jeansi si a acuzat-o pe ea ca i-a furat. Manechinul, care a respins aceste acuzatii si a negat orice forma de violenta, risca pana la sapte ani de inchisoare, spun expertii juridici.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.