Pretios. Dan Negru a reusit sa puna mana pe o suma frumusica, fara sa faca cine stie ce efort. S-a urcat in masina, a condus pana la studioul in care se filmeaza sitcomul "Fast Food", ce va fi difuzat la Antena 1 incepand de luni, si a cerut o cafea.
Potrivit surselor, prezentatorul de la "Ziua Judecatii" a petrecut aproximativ o ora si jumatate in platou, insa prestatia lui in serial nu a durat mai mult de doua minute. Aceasta a constat in faptul ca s-a asezat la o masa si a cerut o cafea. De altfel si-a jucat propriul rol. Se pare ca pentru intregul "deranj" i-a fost rupta o factura de pe urma careia a incasat aproape 70 de milioane de lei vechi. Insa banii nu i-au fost oferiti pentru cele 100 de secunde imortalizate pe banda, ci pentru promovarea pe care imaginea lui o face serialului - aparitii in presa si promouri.

Cert este ca alegerea vedetei Antenei 1 pentru primul episod a fost strategica. Firma de productie care realizeaza filmul a tinut cont de faptul ca face parte din echipa postului cu care a incheiat contractul. Un lucru e cert, Negru are noroc de bani chiar si cand pocneste din degete.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.