Trupa Morandi a fost nominalizata la premiile MTV Europe 2006, care vor avea loc pe 2 noiembrie la Copenhaga, la categoria "Best Romanian Act". Aceasta nominalizare vine ca o recunoastere a eforturilor depuse de Moga, Randi si restul echipei pentru realizarea albumului "Mindfields", ce a fost lansat in aceasta primavara. Despre aceasta nominalizare, Marius Moga a declarat: "Ne onoreaza si ne obliga. Ne onoreaza pentru ca vine ca o recunoastere a muncii noastre de peste un an pentru albumul "Mindfields". Am vrut ca fiecare ascultator sa se recunosca macar intr-o piesa de pe album si, se pare ca am reusit... Si ca o obligatie pentru ca nu trebuie sa ne dezamagim fanii. Cu "ajutorul lor" vom merge la Copenhaga.... Si poate vom invinge..."

In luna august, Moga, Randi si echipa au fost invitati sa se alature televiziunii muzicale MTV in campania demarata impotriva traficului de carne vie.
Ei au fost capul de afis al unor concerte desfasurate in mai multe tari din Europa. Nominalizarea Morandi pentru premiile MTV din Danemarca pica foarte bine, deoarece coincide cu lansarea in Europa a variantei in limba engleza pentru piesa "Biejo (uh-la-la)" care se numeste "Oh, la, la".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.