Artista a fost inlocuita in formatia N&D de o romanca stabilita in Germania, dar nu este exclusa o colaborare a sa cu fostul coleg de trupa
Formatia N&D a lansat, cu cativa ani in urma, hituri dupa hituri, insa cei doi componenti care dadeau numele trupei au decis sa se separe in 2003. Chiar daca Nick a aparut, si el, pe pia- ta, cu un album solo, singura care a continuat o cariera independenta solida a fost jumatatea feminina a trupei. Iata insa ca nici Nick nu vrea sa se lase mai prejos, el pregatind o relansare a N&D, insa nu alaturi de Delia, ci de o artista romanca, stabilita de cativa ani in Germania: Abia astept momentul relansa rii, ma bucur ca am gasit o artista buna si ma aflu in pregatiri, momentan. Vom aparea la anul, prin iarna. Nick nu se teme de un eventual esec datorat lipsei Deliei Matache , ci dimpotriva, crede ca succesul este deja asigurat: Sunt convins ca vom avea succes, pentru ca am reteta potrivita, cu sau fara Delia.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.