Vedeta tv a fost tinta privirilor in timp ce aceasta se deplasa cu echipa sa, pentru a oferi cadou o canapea unei familii
Andreea Marin munceste din greu. Prezentatoarea Surprizelor are inclus in formatul emisiunii si filmari pe teren. Una dintre deplasarile vedetei postului national de televiziune a fost surprinsa de catre paparazzi ATAC in dupa-amiaza zilei de luni.

Criticata negativ in ultima editie a emisiunii rivalei sale de la Antena 1, Zana a luat de bun exemplul Mihaelei Radulescu si s-a imbra- cat tot in negru, sperand probabil ca va fi si ea laudata de stilista care are o rubrica de evaluare vestimentara a persoanelor publice in Duminica in familie. Asortata intr-un noir complet, discordanta facand doar lavaliera camuflata la spatele curelei, Andreea Marin a coborat din ML in fata unei firme de mobila, pentru a cumpara o canapea. Primii ajunsi la fata locului au fost cameramanii care au atras atentia trecatorilor, dar si a unui colectiv de frizerite si coafeze ale unui salon din apropiere iesite la o tigara.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.