Vedeta Observatorului este acuzata de calomnie, alaturi de colegii sai de la Antena 1, Lucian Mandruta, Letitia Zaharia si Vlad Petreanu
In ciuda profesionalismului de care au dat dovada, dea lungul anilor, in realizarea si prezentarea stirilor la postul din Baneasa, se pare ca nici angajatii Antenei 1 nu sunt scutiti de situatii nepla cute. Patru dintre salariatii postului au fost dati in judecata, sub acuzatia de calomnie, de catre un politist, pe nume Marius Petria, pentru o stire difuzata pe post cu ceva timp in urma.

Sandra Stoicescu, gazda Observatorului de la ora 20.00, colegul sau de pupitru, Lucian Mandruta, Letitia Zaharia, prezentatoarea buletinului cu acelasi nume, de la ora 23.00, si Vlad Petreanu, redactorul- sef al Departamentului de Stiri se afla in conflict cu politistul Marius Petria. Desi gazdele jurnalului doar reproduc, verbal, materialele prelucrate in redactie, ele sunt tåråte intr-un proces in care, logic, nu au nici o vina. Conform contractului semnat intre angajati si conducere, SC Antena 1 SA este obligata sa le acorde stiristilor asistenta juridica, astfel incat cei patru acuzati sunt reprezentat i, in instanta, de firma care detine postul din Baneasa. Procesul se afla in prezent pe rol la Judecatoria Sectorului 1, suferind mai multe amanari.

Atac

Sursa: AtacTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.