Cantareata spune ca ar fi foarte fericita daca ar mai avea inca trei copii, dar intampina probleme din cauza unor probleme de sanatate
Datorita unicitatii stilului sau, Silvia Dumitrescu era una dintre cele mai dorite aparitii la evenimentele muzicale de acum cativa ani. Odata cu noile tendinte aparute in peisajul muzical romanesc, artistii lansati inainte de ‘89 au fost dati la o parte si inlocuiti, in mare parte, de mai proaspetele talente. In ciuda lipsei de promovare cu care se confrunta, ea nu intentioneaza sa renunte la cariera sa muzicala. Silvia preda canto si muzica usoara la Scoala Populara de Arta din Capitala si s-a orientat, in ultima vreme, spre un alt stil, jazz-ul, cel mai recent produs al artistei purtand numele Miracol infinit.

Silvia Dumitrescu are un baiat de 14 ani, pe nume Iulian, si spune ca si-ar mai dori copii, insa starea de sanatate nu-i mai permite sa ramana insarcinata: Sa dea Dumnezeu sa se intample, eu mi-as fi dorit sa mai am inca trei copii, pe langa Iulian, dar nu a fost sa fie. Am ramas o singura data insarcinata, cu baiatul meu, iar apoi am inceput sa am probleme de sanatate. Din cauza unei dereglari a glandei tiroide, nu mai pot face copii. Artista este implicata, in prezent, si intr-un proiect de televiziune, la TVRM, numit Ghici cine vine la Silvia?.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.