METAMORFOZA. La doar cateva luni de la ultima schimbare de componenta, numele "Elegance" isi face iesirea definitiv din scena. Actualele componente ale trupei, Issa si Ella, vor sa se desprinda de numele si imaginea vechii trupe, urmand sa cante in continuare sub eticheta unui nou proiect muzical, intitulat "Hypnose".

Vechiul nume, "Elegance", apartine contractual Issei, dar aceasta a decis sa il scoata la pensie, din dorinta de a se detasa total de vechea imagine si asocierile pe care publicul le facea cu fostul ei iubit, Costi Ionita. Nemultumita de scandalurile aparute in urma despartirii de cel care i-a fost atat manager, cat si iubit, Issa a simtit nevoia de o schimbare si pe plan muzical. Cantareata este increzatoare in propriile forte, mai ales ca acum are un nou ajutor de nadajde, si anume partenera ei de trupa.

A incheiat conturile cu trecutul

"Noul nostru proiect muzical nu are nimic in comun cu ceea ce a reprezentat "Elegance". "Hypnose" inseamna o muzica noua, o structura noua, o imagine noua. Aveam toate motivele sa renuntam la vechiul nume si sa ne botezam "Hypnose" ", ne-a declarat Issa, care s-a despartit de manelist la inceputul acestui an. Cantaretele tocmai au incheiat filmarile la primul lor clip sub aceasta titulatura, pe care il vor scoate pe piata pe 1 octombrie. Stilul noii trupe va fi dance cu influente house si R&B. In alta ordine de idei, Issa a pozat intr-un pictorial de exceptie pentru revista "High Life", care va aparea saptamana viitoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.